Afsluiting Eindstraat

Vandaag vindt op de adressen aan de Eindstraat in Brunssum een integrale controle plaats. Aanleiding voor deze controle is dat er onduidelijkheden zijn over bewoning, bebouwing, bedrijvigheid en brandveiligheid.

Tijdens de controle zullen medewerkers van de gemeente Brunssum aan het werk zijn: daarnaast is het mogelijk dat medewerkers van Enexis, Belastingdienst, Douane, WML en Brandweer bij de controle ondersteunen.

Veiligheid
De politie is aanwezig om de veiligheid van de medewerkers betrokken bij de controle te waarborgen. Mocht er sprake zijn van strafbare feiten, dan zal de politie proces-verbaal opmaken en eventueel direct optreden.

Eindstraat niet toegankelijk
De verwachting is dat de controle duurt van 7.30u tot uiterlijk 17.00u. Tijdens deze periode is de Eindstraat niet toegankelijk voor bezoekers.

Resultaten bespreken met bewoners
Streven is om bewoners binnen drie weken te informeren over de resultaten van de controle vandaag. Hiervoor ontvangen zij een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek, waarin in gezamenlijkheid de resultaten besproken worden en, waar nodig, wordt ingegaan op de vervolgstappen.

Laatse publicties