Betere Buren deels preventief gesloten

Betere Buren in Brunssum is met onmiddellijke ingang deels gesloten. De aanleiding is een besmettingsincident met corona.

Het gaat vooralsnog om een preventieve sluiting van minimaal 3 dagen (maandag, dinsdag en woensdag). Afhankelijk van eventuele verdere besmettingen kan een verlenging van deze periode aan de orde zijn.

Betere Buren heeft een groot deel van zijn activiteiten stilgelegd, inclusief de was- en strijkservice. Het ledigen van de prullen- en hondenpoepbakken en het verzorgen van de post wordt gecontinueerd.

Contact
Betere Buren heeft contact opgenomen met de klanten om hun te informeren over de eventuele gevolgen van het tijdelijk stopzetten van de dienstverlening en om afspraken te maken over de verdere invulling hiervan.

Voor vragen over de dienstverlening blijft Betere Buren bereikbaar tijdens kantooruren

(08.00 – 16.00u) op het algemene nummer 045 727 1250, en/of via info@betereburen.nl.

Betere Buren
Betere Buren is het mensontwikkelbedrijf van de gemeente Brunssum.

Hier worden mensen uit de bijstand via een scala aan werkzaamheden voor de samenleving voorbereid op een betaalde baan. Dat zijn bijvoorbeeld klussen voor particulieren zoals boodschappen doen en tuinonderhoud. Ook brengen ze post rond, werken in groen, en houden de gemeente schoon.

Laatse publicties