Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leefstijlcoach Anja organiseert de Nationale Diabetes Challenge 2023 in Brunssum. Vanaf 16 mei wandelen wij elke week, ongeveer 20 weken lang, samen met een groep deelnemers die willen werken aan hun gezondheid en/of diabetes? Je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen.

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?
De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen is goed voor je gezondheid en daarnaast nog gezellig ook.

Start wandelingen
Op dinsdag 16 mei om 19:15 uur start de eerste wandeling van de wandelgroep Ons Gezonde Brunssum. We houden rekening met ieder wandelniveau. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3 en/of 5 kilometer.

Meer weten?
Kom naar de informatiebijeenkomst.
Op dinsdag 11 april om 16 uur organiseert Leefstijlcoach Anja een informatiebijeenkomst over de Nationale Diabetes Challenge in de bibliotheek Brunssum. Iedereen die interesse heeft is welkom, maar vol = vol. Meld je tijdig aan voor de bijeenkomst door te mailen naar info@leefstijlcoach-anja.nl.

Verdere achtergrondinformatie
De Nationale Diabetes Challenge is een bewezen effectieve wandelinterventie van de Bas van de Goor Foundation. Bij deze interventie werken professionals uit het zorg-, sport- en sociale domein samen om mensen op een laagdrempelige manier in beweging te brengen. Gedurende 20 weken wandelen deze professionals één keer per week mee met een groep deelnemers om samen te werken aan een gezondere leefstijl en duurzame gedragsverandering. Dankzij hen hebben er in de afgelopen vier jaar al ruim 15.000 mensen de stap naar een gezondere leefstijl gezet.

Gegevens

Datum:
11 april 2023
Tijd:
16:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Bibliotheek Brunssum
Rumpenerstraat 147
Brunssum, Nederland 6443 CC Nederland
+ Google Maps