Foto’s 75 Jaar VV De Leeuw

Foto’s 75 Jaar VV De Leeuw

Vrijdag:
Sfeervolle avond met een perfecte organisatie, goede Limbo artiesten. Lastig te fotograferen omdat de stoomgeneratoren altijd aanstonden. Goede sfeer. En voor degenen die hun foto niet terugzien : jullie ogen waren dicht, daarom zie (!!!!!) je ze niet hier terug. De toeschouwers (ca 600 ???) genoten en er gingen er heel wat uit hun dak. Was U er niet ? Het kan nog 2 dagen.

Foto’s vrijdagavond.

Zaterdag:
Weer een geweldige dag voor de organisatie en bezoekers van het festival. Tal van activiteiten in de namiddag zijn hier vastgelegd als vervolg op een eerder album. Lastig fotograferen met al die mistgeneratoren in de tent op wat grotere afstand, maar we hebben wel weer een poging gedaan. De sfeer was in een woord geweldig. Morgen de laatste dag van een festival dat nu al geslaagd is.

Foto’s zaterdag.

Zaterdagmiddag:
Partijtje Fifa gamen, springen op grote springkastelen, toernooi voetballen, suikerspin eten, tattoe laten maken : het kon allemaal deze middag.
Veel voor de kinderen maar ook heel wat elftallen streden om de beker.

Foto’s zaterdagmiddag.

Zondag:
Weer een heel drukke dag voor de organisatoren, vrijwilligers etc. Spek met ei, wedstrijdjes Mini’s, voetbalclinic, receptie, tentoonstelling geschiedenis van de club en optredens van Kolsch Platt en DJ Wesley. Om 17.00 is het einde van het feest op het feestterrein maar in de kantine gaat het nog tot in de late uurtjes door. Chapeau voor de organisatie. Alles vlekkeloos verlopen voor zover dat vanuit onze positie waarneembaar was.

Foto’s zondag.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.