Geluk hoort in ieder hartje

Geluk hoort in ieder hartje

IK HEB EEN DROOM!

Dit was onze kennismaking met Ashera enkele maanden geleden toen ze Foto’s Brunssum benaderde om meer bekendheid te krijgen t.a.v. ’haar droom’.
Haar droom betekent heel veel voor haar: ‘Als het even kan, zijn er geen arme mensen meer’. Ik wil daar voor zorgen en dit tot levensdoel maken. Ik kan natuurlijk niet iedereen bereiken, maar wil mij om te beginnen inzetten voor de kinderen met hun ouders in Parkstad. We zien dan wel hoe het vervolg is. Ik wil de ouders met hun kinderen die leven onder de armoedegrens uit het isolement halen door het organiseren van activiteiten waar zij normaal gesproken nooit aan kunnen deelnemen. Hiertoe heeft zij een aantal mensen om zich heen verzameld die zich herkennen en konden vinden in haar doel, want zij vinden ook GELUK HOORT IN IEDER HARTJE.

Deze slagzin is tevens de slogan van een schitterend Benefietconcert op 23 september, vanaf 14.00-16.30 uur a.s.
in het Brunssumse Openluchttheater, waar heel veel mensen vrijwillig aan bijdragen. o.a. Martin Hurkens!
‘Elke eurocent die deze actie opbrengt gaat naar dit doel’, verzekert Ashera!

Op maandag 13 augustus vond er een bijeenkomst plaats waarin de (mede)organisatoren zich vonden om dit concert op de kaart te zetten. Foto’s Brunssum was daar natuurlijk bij en zullen hun beste beentje voorzetten om aan de ‘droom’ van Ashera gestalte te geven.
U kunt deze datum alvast noteren in uw agenda, vergeet U het tenminste niet!
U hoort nog van ons.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.