Gemeenschapshuis Klaver 4 veranderd in Mini Lego® World

Gemeenschapshuis Klaver 4 veranderd in Mini Lego® World

Op zaterdag 6 en zondag 7 april organiseert “Bricks Club Limburg” zijn eerste evenement in gemeenschapshuis Klaver 4, gelegen aan de Florence Nightingalestraat 6 te Brunssum-Noord. “Bricks Club Limburg” is een groep vrienden die allemaal zeer enthousiast zijn over de mogelijkheden die Lego® te bieden heeft. Ze hebben zich dan ook sinds een jaar georganiseerd als club. Deze vriendengroep komt wekelijks wij elkaar in het voormalig schoolgebouw Rumpenerhof gelegen aan de prins Hendriklaan te Brunssum om daar te praten over hun MOC’s (My Own Creation) en om samen gezellig te bouwen aan hun club projecten.

Onder de naam “Bricks in Town” wil deze vriendengroep diverse Lego® evenementen in de regio gaan organiseren. Doelstelling van deze evenementen is dat iedereen, jong en oud, kennis maakt met de vele mogelijkheden die Lego® te bieden heeft.

Bij de komende edities van “Bricks in Town” is het de bedoeling dat de bezoekers niet alleen kijken naar de stilstaande bouwwerken maar ook steeds meer actiever bij het evenement betrokken worden. Dit zal doormiddel van diverse actieve wedstrijden zoals: Bouwwedstrijden, racewedstrijden en demonstraties bereikt gaan worden.

Bij deze eerste editie van “Bricks in Town” zal het nog allemaal wat kleiner en passiever zijn, maar zeker niet minder leuk en/of interessant. Zo zal er een grote volledig functionerende Lego® Technic Crashtender te bewonderen zijn, ook hebben de leden hun best gedaan om een grote wolkenkrabber incl. Olympisch zwembad te bouwen.

Dit evenement beloofd een mooi uitstapje te worden voor uw hele gezin! Hopelijk tot ziens in gemeenschapshuis Klaver 4.

Lees hier het volledige persbericht.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.