Gratis Cadeaukaart vanaf 7 juni te gebruiken

De gratis Cadeaukaart die alle Brunssumse huishoudens onlangs ontvingen, kan vanaf maandag 7 juni worden gebruikt. De kaart heeft een waarde van 25 euro en kan alleen bij Brunssumse ondernemers worden uitgegeven. Met de 14 duizend gratis verspreide kaarten wil de gemeente de lokale economie na de coronacrisis een stevige impuls geven.

Deze week ontvangen alle Brunssumse huishoudens een brief waarin staat dat de Cadeaukaart is geactiveerd. De brief bevat tevens een overzicht van de bijna 70 Brunssumse ondernemers die bij de Cadeaukaart zijn aangesloten en waar de kaart besteed kan worden.

Een overzicht van de deelnemende ondernemers is tevens te vinden op de website www.onsbrunssum.nl/cadeaukaart.

Het bedrag op de kaart hoeft niet in één keer uitgegeven te worden. De kaart is maximaal twee jaar geldig, tot juni 2023.

Einde lockdown
In december 2020 besloot de gemeenteraad van Brunssum om alle huishoudens een gratis Cadeaukaart te schenken, ter ondersteuning van de lokale economie. De kaart werd rond 1 april 2021 bij alle, circa 14 duizend, Brunssumse huishoudens bezorgd. Vanwege de toenmalige economische en culturele lockdown kon de Cadeaukaart op dat moment nog niet worden uitgegeven.

Inmiddels zijn winkels, horeca, recreatie en andere bedrijven weer (deels) open gegaan. Vandaar dat de gemeente de uitgedeelde Cadeaukaarten nu heeft geactiveerd.

Geen Cadeaukaart ontvangen?
Huishoudens die géén kaart hebben ontvangen, of deze verloren hebben, kunnen een nieuwe Cadeaukaart aanvragen bij de gemeente.

De kaart die eerder op het opgegeven adres stond geregistreerd, zal dan worden gedeactiveerd en is niet meer te gebruiken.

Het aanvragen van een nieuwe Cadeaukaart kan snel en eenvoudig via een e-formulier, te vinden op www.brunssum.nl/cadeaukaart. Telefonisch kan ook, via (045) 527 85 55.

Het indienen van een aanvraag voor een vervangende Cadeaukaart kan tot uiterlijk 25 juni 2021.

Laatse publicties