Kindervakantieweek Treebeek deel 1 en 2

Kindervakantieweek Treebeek deel 1 en 2

Het is landelijk kindervakantieweek. We waren dus benieuwd naar de wijken waar dit handen en voeten zou krijgen. Het 5-tallige bestuur van de kindervakantieweek in Treebeek heeft van 12-8 t/m 16-8 een uitgebreid en gevarieerd programma samengesteld met het motto : “Heel Treebeek bakt”.

Dat motto dekt de lading niet helemaal want er is veel, veel meer te doen. Vandaag was het spelletjesdag en een bezoek aan de ouderen van Emmastaete (waar we geen foto’s mochten maken : begrijpelijk). Spelletjes, speurtochten, een overnachting, dropping, kampvuur, kennis maken met verdedigingssporten, handbal, tafeltennis en nog veel, veel meer. Wij houden U op de hoogte.

Vandaag doen wij verslag van het gebeuren op dinsdag, want maandag wisten we nog van niets. De komende dagen van andere activiteiten. We wachten een oordeel over het geheel af, maar het draaiboek was uiterst professioneel en het aantal heel gemotiveerde vrijwilligers bovenmatig. Kan eigenlijk alleen maar een succes worden. Kijk eens wat 5 bestuursleden en minstens 20 vrijwilligers hier neerzetten. Wij waren onder de indruk, maar het wordt nog beter.

Klik hier voor de foto’s deel 1.

Foto’s deel 2.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.