Otto Eussen nieuwe gemeentesecretaris in Brunssum

Otto Eussen nieuwe gemeentesecretaris in Brunssum

Otto Eussen wordt per 1 mei 2020 de nieuwe gemeentesecretaris (algemeen directeur) van de gemeente Brunssum.

De heer Eussen wordt als gemeentesecretaris eindverantwoordelijk voor de gemeentelijke organisatie en eerste adviseur van het college van Burgemeester en Wethouders.

Otto Eussen is momenteel a.i. algemeen directeur bij de gemeente Bergen. Daarvoor werkte hij onder andere bij diverse onderwijsstichtingen, de SW Sector en Gemeenten in leidinggevende functies met eindverantwoordelijkheden.

Verbindend
Otto Eussen (57) is geboren in Heerlen en woont in Lanaken. Hij studeerde bedrijfskunde aan de Economische Hogeschool Diepenbeek en heeft daarnaast diverse trainingen gevolgd.

Met de benoeming van Otto Eussen haalt Brunssum een betrokken en verbindende gemeentesecretaris in huis met ervaring bij de gemeentelijke overheid.

De heer Eussen ziet het als een uitdaging om binnen de Brunssumse dynamiek aan de slag te gaan, in een gemeente die ambitieus is, voor een goede dienstverlening staat, en steeds zoekt naar optimale verbindingen met de samenleving. Daarbinnen wil hij richting geven aan een doorontwikkeling van de organisatie die optimaal toegerust is op de veelheid van haar taken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.