RK vv de Leeuw 75 jaar

One thought on “RK vv de Leeuw 75 jaar

  1. Jouke Sipsma

    Eind jaren 50 woonde ik nog op Vossenstraat 23 en heb nog het 5e elftal toen mee opgericht met o.a. Bertus Terwind ,Herman Peeters, Frans en Broer Berkers, Jochie Hilde brand, ???de schoonzoon van Pasma,
    en daar door kon moest ik meen het 2e elftal promoveren. Mijn 4e wedstrijd eindigde in het ziekenhuis in Heerlen met een gescheurde achillespees. Jacob Pin was toen trainer. Nadien nog een tijdje in het bestuur gezeten en toen naar Engeland gegaan waar ik toen ook getrouwd ben. Later eind 1963 nog een tijdje met vrouw en dochter bij mijn ouders in gewoond en toen verhuisd naar Geleen. Mijn vader ging geregeld naar de Leeuw kijken en als zijn vaste staanplaats bezet was nam hij onze hond Fanny mee. Om dat iedereen dacht dat hij beet kreeg Hait altijd zijn plaats. Misschien is er nog wel iemand die zich daar iets van herinnerd mijn Email adres is sipsma.j@ziggo.nl
    Groetend Jouke Sipsma.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.