Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Woensdag 21 juni vieren we het midzomerfeest bij BloteVoetenPark Brunssum. We verwelkomen de zomer op een feestelijke manier door samen een mooi kampvuur te bouwen om het feest in te luiden. Daarna lopen we naar de vijgenboom die door de Kelten als Heilige boom werd gezien. Deze boom symboliseert vruchtbaarheid en staat voor hooggevoeligheid, vruchtbaarheid, rechtvaardigheid en onafhankelijkheid. De overlevingskracht van deze boom staat deze avond centraal.

Door het maken van enkele opdrachten zoeken & ontdekken wij jouw overlevingskracht. Na de uitwerking gaan we een mooie bloemenkrans maken om daarna met een traditionele kringdans een vrolijk einde de avond op een mooie manier af te sluiten.

Bij het inmiddels knisperende kampvuur is er gelegenheid om de opgedane ervaringen met elkaar te delen & de verbinding aan te gaan.

Discover YOUR nature!

R E S E R V E R E N
Meld je zo snel mogelijk aan voor deze unieke belevenis via info@blotevoetenpark.nl. Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren. Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen.

Prijs: € 24,50 per persoon

Gegevens

Datum:
21 juni 2023
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

BloteVoetenPark Brunssum
Ganzepool 9A
6443 WZ Brunssum, Nederland
+ Google Maps